Le blog de Arnengletpe sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 7
Les nouveaux membres : 0
Anniversaires aujourd'hui : 4

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Totti er berømt i min hjemby Rom


Le 30 mai 2018 à 06:32


Rom

I et nyt interview med romerske nyankomeren Joe Ritchie sagde han: Totti og Modric er deres egne afguder. I går blev den kroatiske international overført fra Billige Fodboldtrøjer Rom til Dinamo, Zagreb. Efter at have underskrevet en femårig kontrakt med holdet, Han blev interviewet af Roms officielle fjernsynsstation.

"Jeg har det godt," sagde Joeridge. "Jeg arbejder for en af de største klubber i Europa, Jeg har det meget godt Jeg har gjort alt for at komme til dette trin. Jeg kan ikke vente med at starte teamet for første gang. "

"Jeg kan ikke acceptere denne form for følelse, Jeg kan ikke vente med at spille. Rom er meget berømt i Kroatien. Alle ved, at Rom fans er de bedste fans i Europa. Modric og Totti er mine afguder. Trøje Roma Toti er nu pensioneret, Men han er en af de bedste midtbanespillere nogensinde. Jeg kan også lide Djeko fordi han og jeg er i samme land, Men jeg kan godt lide alle spillere, Shalawei, De Rossi osv. Rom kom igen! "
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES