Le blog de Arnengletpe sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 24
Les nouveaux membres : 6
Anniversaires aujourd'hui : 4

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Bogba kan komme til Barcelona er fantastisk


Le 28 aout 2018 à 10:01


Bogba

Overførselsmarkedet i Spanien er ved at lukke. Det betyder, at alle klubber, der stadig søger underskrift, skal fremskynde forhandlingerne. Selv om det ikke er kendt, om Billige Fodboldtrøjer Barcelona vil introducere spillere i sidste øjeblik, Men Pique, et af holdets kaptajner, er meget klart: "Hvis vi kan være sammen med Bogba, bliver vi meget glade."

Pique sagde dette: "Jeg ved ikke meget om, hvad der skete med Manchester United og forholdet mellem Mourinho og Bogba. Bogba er en meget god spiller. Men han er nu en Manchester United-spiller. Vi skal se, hvad der sker i fremtiden. "

Pique påpegede, at fokus på ligaen ikke betyder, at klubben mangler en vis evne. "Barcelonas stil mangler ikke, Barcelona er blevet meget stærk i spillet i La Liga. Vi skal spille mange spil i La Liga. Ikke en finale for en sejr. Grundlaget for nogle hold, der bygger sæsonen, er det modsatte af vores. Dette er godt for dem, Men at spille i La Liga er ikke det samme som at spille i Champions League. Det viser sig, at hvis Barcelona klarer sig godt i La Liga, Trøje Barcelona vil også fungere godt i den europæiske arena. "
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES