Le blog de Rehaveyisqua sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 17
Les nouveaux membres : 7
Anniversaires aujourd'hui : 4

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Messi vender ikke tilbage til landsholdet jeg forstår


Le 15 aout 2018 à 04:05


Messi

Messi besluttede ikke at vende tilbage til det argentinske landshold i år. Hans Billige Fodboldtrøjer argentinske landsmand Tevez udtrykte sin forståelse og støtte til Messi. Og vil værdsætte muligheden for at genforene med Messi på retten.

"Det er en vidunderlig ting at lege med Messi. Uanset om det er hos ham eller som modstander, Jeg er glad. Jeg kan se ham spille tæt på mig på retten og gøre mig glad. "

Til nyhederne, at Barcelona Messi ikke kommer tilbage til landsholdet på kort sigt, Tevez sagde at han er jaloux på ham Jeg var ikke klar over Messi's indsats for Argentina: "Jeg forstår Trøje Barcelona Messi, når du giver alt, Men det er blevet kritiseret og kritiseret. Dette er negativt for både sig selv og holdet. Dette er et meget personligt anliggende, Har brug for at lade ham tage tid til at tænke over det. "
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES