Le blog de Rnsonbulea sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 14
Les nouveaux membres : 0
Anniversaires aujourd'hui : 2

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


André Silva håber at blive i Milano


Le 19 mars à 09:45


Serie A

I den 29. runde af Serie A, Billige Fodboldtrøjer AC Milan besejrer Chievo 3-2 derhjemme Efter kampen mellem André Silva, der scorede mål til Milan, Han interviewede.

" Jeg er meget glad for at bruge mål for at hjælpe holdet med at vinde. Men det er synd, at jeg ikke kunne bryde det i Arsenal Europa League-spillet. Lad holdet gå videre til næste runde. Selvom jeg har været en erstatning rolle i lang tid, Men jeg er stadig ung Du skal arbejde hårdt og stræbe efter at score mål for holdet i spillet. Jeg håber at blive her og spille for Milano. "

André Silva sagde: "Efter at komme til Trøjer AC Milan, Alt har ændret sig, Det var første gang jeg forlod Portugal for at arbejde i udlandet. Jeg tror ikke, at høje overførselsgebyrer vil lægge pres på mig selv. Men jeg har brug for tid til at tilpasse mig til det nye land, AC Milan og ligaen. "
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2018 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES