Le blog de Rnsonbulea sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 23
Les nouveaux membres : 0
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Wengers følelsesmæssige farvel til Arsenal


Le 7 mai à 09:06


Arsenal

Arsenal slog Burnley 5-0 hjemme. I slutningen af spillet, Det betyder også, at holdets udøver træner Wenger, Han sluttede sit sidste hjemmehold i Billige FodboldtrøjerArsenal. Efter kampen talte Wenger om alt dette, Det er svært at skjule dine indre følelser.

Taler om dagens følelser, Wenger sagde: ” I øjeblikket forsøger jeg at kontrollere mine følelser. Fordi det er for meget. Dette er en vidunderlig dag og en magisk dag. Fordi alt er fint i dag, går alt godt. Jeg vil aldrig glemme. For Arsenal, som jeg sagde i interviewet, Jeg er en Arsenal fan. Når klubben er lav, vil jeg være meget trist. Og når klubben er god, vil jeg være meget glad. Du kan aldrig stoppe denne kærlighedshistorie, Der vil aldrig være slutningen af dagen. ”

Wenger: ” Først og fremmest håber jeg min ven, Ferguson, som også er manager, kan hurtigt blive bedre. Takket være Arsenal fans for at bruge så meget tid sammen med alle, Jeg ved, det er ikke nemt, men det vigtigste er det Jeg er ligesom dig, en Trøjer Arsenal fan. Det betyder, at det er mere end bare at se bolden. Men en måde at leve på, Det er ligeglad med, at fodbold ikke er smuk, Det er vores værd at værdsætte. Og alle de ting, der løber gennem Arsenals krop, Vi er bekymrede, vi er bekymrede, vi er desperate. ”
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2018 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES