Le blog de Rnsonbulea sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 17
Les nouveaux membres : 7
Anniversaires aujourd'hui : 4

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Fortæl dig den største fordel ved Brasiliens mesterskab


Le 11 juin 2018 à 03:22


Brasiliens

To opvarmningskampe før VM, Det brasilianske Billige Fodboldtrøjer hold har opnået sejr. Scorede 5 mål i alt og scorede et mål uden at miste et mål. Lad folk have flere forventninger til femstjernede hold: Dette er et brasiliansk hold, der har evnen til at påvirke mestere.

Foran det brasilianske hold, Den største funktion er stabilitet. Core player Neymar har været på våbenhvile siden sin skade i slutningen af februar. Indtil opvarmningen før VM, Han vendte tilbage til spillet. 2 på hinanden følgende spil, Han har scoret mål. Og med målet i kampen mod Østrig, Han har scoret 55 mål på vegne af det brasilianske landshold. Rangeret tredje i historien til landsholdet Romario. I Nemars tilstand, Kan ikke hjælpe folk til ham, Og det brasilianske hold har mere plads til fantasi.

Ligesom Neymar holdt det brasilianske hold også stabilitet. Tate, som blev hovedtræner i Brasilien for to år siden, Det er en meget pragmatisk hovedtræk. Det Trøjer Brasilienholds hovedramme er blevet bestemt, Hvis det er nødvendigt, Han behøver kun foretage finjusteringer på enkelte steder. Stabiliteten af det brasilianske hold afspejles også i tilstanden af spillet. I to på hinanden følgende kampe har det brasilianske holds modstandere en vis styrke. Det brasilianske hold valgte Kroatien og Østrig som opvarmede modstandere. Målrettet er meget indlysende Det vil sige de serbiske og schweiziske hold i gruppestadiet. To sejre på 2-0 og 3-0, Det viser, at det brasilianske hold bliver bedre og bedre.
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES