Le blog de Rnsonbulea sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 17
Les nouveaux membres : 4
Anniversaires aujourd'hui : 7

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Ronaldo er lige så stærk som Messi


Le 6 aout 2018 à 03:13


Ronaldo

For hovedtræner af Messi Ronaldo, Vurdere hvem der er bedre, Svaret er helt klart indlysende. Imidlertid sagde Billige Fodboldtrøjer Juventus træner Allegri i et interview for nylig. Ronaldo og Messi er de bedste i verden.

Allegri sagde: ” Vi har Ronaldo i lineup nu. Han er meget vigtig for holdet, Men Real Madrid er stadig et meget konkurrencedygtigt hold. De er stadig et af de bedste hold i verden. At være i stand til at træne Ronaldo er faktisk meget heldig. Ligesom Messi er han den bedste i verden. ”

For Ronaldo, Juventus Allegri sagde: ” I de sidste ti år, Han og Messi er begge de vigtigste og vigtige figurer i fodbold. Ronaldo er kommet til Juventus, At hjælpe Trøjer Juventus med at forbedre sin præstation i Europa, Men det betyder ikke, at Juventus kan vinde mesterskabet. Dette er ikke en nem opgave. ”
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES