Le blog de Rnsonbulea sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 18
Les nouveaux membres : 4
Anniversaires aujourd'hui : 7

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Målet knuste min psykiske lidelse


Le 20 aout 2018 à 04:18


Chelsea

Ifølge rapporter, Morata, der scorede et mål mod Billige Fodboldtrøjer Arsenal, sagde ærligt, Efter afslutningen af den fire måneders scoring tørke, Trykket på hans skulder blev lidt reduceret.

Morata sagde: ” Da bolden gik ind i nettet, skiftede alt. Der er ikke flere forhindringer i mit hjerte. Jeg håber, at jeg kan score mange mål fra nu af. I det sidste 1 år, for mig, Det er ikke en god tid. Jeg savnede også en straf i den venlige kamp. Det ligner Champions League-finalen. Men jeg har altid følt støtte og kærlighed til Chelsea fans. Dette er meget vigtigt for mig at fortsætte med at arbejde hårdt. Jeg vil være den bedste, jeg tror jeg bliver bedre i år. ”

” Ovenstående er derfor, jeg vil bo i Chelsea. Og Chelsea gav mig også mulighed for at blive her. Ellers, hvis Chelsea sagde, Du er ikke i vores plan, jeg er nødt til at flytte. Men hvis Trøjer Chelsea ønsker dig, Jeg tror, at hver spiller ønsker at blive i Chelsea. ”
Ajouter cette page à :  Ajouter cette page à Facebook  Ajouter cette page sur MySpace  Ajouter cette page à del.ico.us  Ajouter cette page à Google  Ajouter cette page à Netscape.  Ajouter cette page à Windows Live  Ajouter cette page à Yahoo Ajouter cette page à Ask.com  Ajouter cette page à Stumble.  Ajouter cette page à Digg.  Ajouter cette page à reddit.com  Ajouter cette page à NewsVine  Ajouter cette page dans Simpy


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES