Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 15
Les nouveaux membres : 2
Anniversaires aujourd'hui : 2

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Messi er den beste spilleren i verden

Le 15 mars 2018 à  10:04
Messi


Suite de l'article...

Lectures : 646    Commentaires : 0     PartagerMessi har evnen til å gjøre alt bedre

Le 8 mars 2018 à  08:45
Messi


Suite de l'article...

Lectures : 647    Commentaires : 0     Partager

Jeg kan fortsatt opprettholde et høyt nivå i mange år

Le 8 février 2018 à  03:34
Ronaldo


Suite de l'article...

Lectures : 672    Commentaires : 0     PartagerReal Madrid mister ansvaret for alle

Le 25 janvier 2018 à  12:05
Real Madrid


Suite de l'article...

Lectures : 617    Commentaires : 0     PartagerMina er i ferd med å bli med Barcelona

Le 11 janvier 2018 à  08:28
Barcelona


Suite de l'article...

Lectures : 737    Commentaires : 0     PartagerNeymar i Barcelona opplever ligner på meg

Le 29 décembre 2017 à  11:16
Den brasilianske stjernen Ronaldo i Barcelona og Real Madrid har spilt ballen, Men hans følelser for de to klubber er forskjellige. I et intervju nylig, Ronaldo kritiserte Barcelona, Han mener Barcelona har alltid vært uvennlig mot brasilianske spillere, Fra Romario til ham, deretter til Ronaldinho og Neymar, Barcelonas karriere endte på en dårlig måte.
Selv om de spilte i Barcelona og Real Madrid, Ronaldo skjulte imidlertid ikke det, Real Madrid er favorittlaget i hans sinn. Som Real Madrid Club Ambassador Ronaldo vil Neymar forlate Barcelona-situasjonen, Sammenlignet med sin egen avgang fra Barcelona det året, Barcelona klubben at resultatet er veldig dårlig.
Ronaldo kritiserte også Barcelona-toppen, Tenk at de alltid ikke klarer å håndtere problemet med de brasilianske spillerne å forlate, Dette førte til forholdet mellom Barcelona og Brasil spillere vil ha en dårlig slutt. " Denne situasjonen har en lang historie, Barcelona-ledelsen var den samme for Romario. Etter Ronaldinho også. "Suite de l'article...

Lectures : 783    Commentaires : 0     PartagerDen beste spilleren i verden er Messi

Le 29 décembre 2017 à  11:04
" Den beste spilleren i verden er Messi, Men ikke fortell meg Ronaldo og Neymar! Salah er en av de beste i verden, Hans overføring for å forlate laget er en felles beslutning mellom ham og klubben. "
" Relative penger, jeg foretrekker fotball, Jeg har alltid tenkt på denne saken. " Totti sa på International Sports Conference. " Inntil forrige sesong var målet mitt å spille i feltet, Nå er min viktigste jobb å markedsføre Roma Club til verden. Coaching? Nå vurderte jeg ikke dette, Når du tenker på det, vil noen ting i mitt sinn forsvinne, Men jeg har ikke tenkt på det ennå, la oss se det i fremtiden. "
" Hva er forskjellen mellom fotball og fortiden? Dette endret, jeg liker fortiden. Nå er vi mer opptatt av de kommersielle aspektene av ting, Tidligere ønsket vi selv å bringe barna til fotball. Det mest romantiske stedet i fotball er lojalitet og eierskap, Ikke et kommersielt aspekt Noen tall i overføringsmarkedet har ingenting å gjøre med dem. "Suite de l'article...

Lectures : 646    Commentaires : 0     Partager
Page 3 de 3

3


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES