Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 14
Les nouveaux membres : 4
Anniversaires aujourd'hui : 6

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Jeg kan fortsatt opprettholde et høyt nivå i mange år


Le 8 février 2018 à 03:34


Ronaldo

Nylig sa Ronaldo i et intervju, Håper å kunne opprettholde det høye nivået på mange år. Billige Fotballdrakter Ronaldo sa: " Jeg er ambisiøs, mye ambisjon. Jeg tror alle skal jage sine drømmer, Jeg jager mine drømmer, jeg vil være i stand til å holde fast, Fortsett å forbedre, og oppnå flere mål. "

" På mitt personlige nivå er gjeldende fantastisk. Familien min vokser og jeg er glad for livet mitt. Når det gjelder profesjonalitet, tilbrakte jeg en fantastisk to år på klubben med landslaget, Vant mange mesterskap. Jeg tror jeg kan opprettholde et høyt nivå i mange år. "

Ronaldo sa også at hans kropp ga ham signalet, Han må ta godt vare på kroppen og utvide sin karriere. Real Madrid-stjernen Ronaldo sa: " Fra alle synspunkter, I Real Madrid er livet fullt av utfordringer. Dette er interessant, spesielt for idrettsutøvere. Jeg streber etter å være på toppen av kroppen min, Fordi dette er veldig viktig for min Drakter Real Madrid karriere. Jeg må være på 100% nivå, jeg er veldig forsiktig. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES