Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 11
Les nouveaux membres : 3
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Messi har evnen til å gjøre alt bedre


Le 8 mars 2018 à 08:45


Messi

Ifølge spanske medier, Nå synger Billige Fotballdrakter Manchester City-trener Guardiola aldri ros Messi's ord. I et intervju nylig, Igjen, det er Messi å gjøre oss alle bedre.

Om den russiske verdensmesterskapet Guardiola sa: "Det vil avhenge av motet til treneren. Hvis du anser offensiven, Det blir en vakker kamp " Forberedelse for byen Manchester "Jeg liker å ha støtende spill, Fordi det er positivt, gir det spilleren muligheten til å bli den dominerende spilleren i spillet. Ballkontroll Dette er et veldig viktig poeng for laget, Uansett felt eller felt. Hvert pass skal ha relevante intensjoner. Ønsker å gjøre en ting enkel, Dette er en komplisert sak. "

For seks år siden forlot Guardiola setet til Barcelona. Til tross for dette har hans nære forhold til Bass Messi aldri forandret seg. For ham er Drakter Barcelona Messi alltid den beste spilleren i historien. I sitt eksklusive intervju, Barca igjen full av ros for Barcelona: "Barcelona Messi har evnen til å gjøre alt bedre, Det samme gjelder for trenere. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES