Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 5
Les nouveaux membres : 1
Anniversaires aujourd'hui : 1

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Messi er den beste spilleren i verden


Le 15 mars 2018 à 10:04


Messi

Chelsea mistet 0-3 fra Barcelona Den totale poengsummen på 1-4 ble blokkert utenfor topp 8 av Billige Fotballdrakter Champions League. Etter kampen, roste Chelsea-treneren Conte Messi som verdens beste spiller. Han sa også at Alonso straffesone ble markert falt av Picard.

Conti priste da Barcelonas stjerne Macys prestasjon. Han sa: "I de to spillene i hjemmet og borta, Messi er den personen som laget spillendringen. Vi snakker om den beste spilleren i verden. På det beste av vår tid, gjorde de mål. De er veldig rolige og fulle av erfaring. Vi har også skapt mange muligheter. Han gjør spillet veldig annerledes Han scoret 3 mål og hjalp Dembele til å fullføre pause. Jeg er veldig glad for å ha mulighet til å chatte med ham etter kampen. "

Om Girouds første spill i spillet, Chelsea Conti forklarte: "Selvfølgelig, når du velger en fremover til partner med Adjara og William, Du må ta hensyn til balansen i laget. Og kan ikke miste balanse. Jeg så alle spillerne ære sine løfter på retten. De ønsker å demonstrere Chelsea fullt ut potensial. Vi har litt uflaks i disse to spillene. Men Drakter Chelsea viste to forskjellige måter å spille på. I kveld scoret de 3 mål. Men jeg tror ikke vi skal få slike resultater. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES