Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 10
Les nouveaux membres : 3
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Jeg vil vinne med Tottenham


Le 22 mars 2018 à 02:51


Tottenham

Tottenham midtbanespiller Eriksson sa han var glad i Billige Fotballdrakter Tottenham. Og jeg tror at jeg kan vinne mesterskapet med laget. Spurs har nesten nådd topp 4 av Premier League i nesten tre påfølgende årstider. Med den jevne forbedringen av lagets ytelse, Eriksson gjorde også godt under veiledning av coach Pochertino. Danskere har tiltrukket oppmerksomheten til mange lag. Men Eriksson sa at han bare fokuserte på Tottenham.

Selv om Spurs har overgått fra Premier League 6 til tittelkonkurrentene de siste tre sesongene, Men mange kritiserer fortsatt laget for mangel på mesterskap. Spurs har ikke vunnet mesterskapet i mer enn 10 år. Siste gang laget vant mesterskapet var i 2008 League Cup. Eriksson mener imidlertid at lagets neste mesterskap ikke vil vente lenge.

På spørsmål om han kan vinne med Spurs, Eriksson sa: "Ja, jeg kan vinne mesterskapet sammen med laget. Folk ser nå Drakter Tottenham som en sterk konkurrent for mesterskapet. Men før Tottenham Hotspot kun kunne konkurrere om topp 6 eller topp 4. Hvis du kjemper for mesterskapet, Spurs kan også trenge forsterkning Men Spurs er nå på rett spor. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES