Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 17
Les nouveaux membres : 3
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Mourinho må legge press på Bogba


Le 29 mars 2018 à 01:13


Bogba

Pogba har ikke vært i stand til å spille bra i Billige Fotballdrakter Manchester United siden nylig. Dette forlot ham i stor kontrovers. Da kom problemet, og Pogba klarte ikke å klare seg godt på Manchester United. Til slutt, på grunn av Mourinhos taktiske problemer, Eller er det fordi Pogba ikke jobber hardt? Manchester Uniteds David Mee analyserte dette.

David-Mei sa: " Bogba er en veldig sterk spiller. Når føttene er glatte, Det er nesten ustoppelig. Jeg er ikke sikker på om det er en off-site ting. Hindret hans lek, Det jeg ser er det Hans hår forandrer farge nesten annenhver dag. "

" Mourinho prøver å finne den rette taktiske posisjonen, Dette aktiverer Bogba slik at han kan klare seg godt. Kanskje Manchester United trenger en annen midtbanespiller. Å sette press på Bogpa, La ham vite hvordan du skal gå rett Og vis deres evne. Jeg tror han er egnet til å spille i venstre midtbanespill på de tre midtbanene. Det er hans beste sted, Drakter Manchester United hadde en kamp mot Everton. Han spiller i den posisjonen, Det spillet var også det mest spennende spillet han spilte. Over tid, Jeg tror at Manchester United Borgba vil være kjernen i gruppesystemet. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES