Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 5
Les nouveaux membres : 1
Anniversaires aujourd'hui : 1

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Manchester City fyller livet for å låse


Le 12 avril 2018 à 01:46


Manchester City

Ifølge rapporter, Manchester City har låst posisjonen til sommervinduforsterkning. Det vil si nedre rygg og angriperen som kan tjene som vinge og midt. Billige Fotballdrakter Manchester City vil ikke bli uroliget ved eliminering av Champions League eller en tre-spill-tapestrikk denne uken. De vil insistere på å sette opp et sommervinduetegistreringsprogram i januar. Guardiola vil ha en defensiv midtbanespiller, I tillegg til en vinge-angriper, Denne personen må også kunne spille midt på veien.

I tillegg kan Manchester City også introdusere ny Zhongwei. Men avhengig av situasjonen, Fordi Guai Shuai mener at oppstillingen bare trenger noen små forsterkninger. Manchester City har fortsatt tillit til ungdommens vekst i kampen, til tross for å miste tre kamper på rad. Men de er fortsatt nær å nå sin topp denne sesongen. Manchester City Club tror på denne ideen internt. I humør etter stor konkurranse, Ikke egnet for å ta store beslutninger.

Guardiolas konsept for en defensiv midtbanespiller i Drakter Manchester City har endret seg. Han foretrekker en passer i stedet for en spoiler. Manchester City er mer sannsynlig å forfølge Dortmund midtbanespiller Wiegel enn Fred. Samtidig har Manchester City tillit til å beholde Aguero. Sistnevnte har to års kontrakt med laget.


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES