Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 9
Les nouveaux membres : 3
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Jeg er veldig egnet til Barcelona stil


Le 4 mai 2018 à 05:19


Barcelona

Den 33 år gamle Iniesta forventes å forlate Barcelona i sommer for å besøke Kina. Jeg beklager å si at Iniesta forlater Artur, Han avslørte at Barcelonas legendariske midtbanespiller er hans eget idol. Han sa også at det er en drøm som kommer i oppfyllelse for Billige Fotballdrakter Barcelona. "Jeg er trist at Iniesta vil gå. Etter å ha sett Iniesta å spille i Barcelona, Jeg begynte å forstå fotball på forskjellige måter. Han er modellen jeg følger. Jeg prøvde å se ham som et referansepunkt. " Artur sa.

Artur innrømmet at han så mange Barcelona-spill. "Jeg var veldig glad for å se hvordan de spilte. Denne stilen er en av grunnene til at jeg er enig med fremtiden for Barcelona. Jeg tror at min spillestil vil hjelpe meg med å tilpasse seg Barcelona. "

Selv om jeg ikke er sikker på om jeg skal til Spania, Men Atul er fortsatt glad for at han kan bli med Barcelona. "Barça stoler på meg og jeg føler meg glad for det. De ringte meg for å fjerne mine tvil. Alt går bra. Å være i stand til å jobbe for en flott klubb som Drakter Barcelona er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg tror alt kommer til å bli bra. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES