Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 4
Les nouveaux membres : 2
Anniversaires aujourd'hui : 3

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


England-laget stjeler Ronaldo straffespark


Le 5 juillet 2018 à 05:17


England

I denne VM, Englandsholdet brøt endelig freaken til straffesparkkonkurransen. Beseiret Colombia i 12-yard matchup og avanserte til topp 8. Men Billige Fotballdrakter England-laget kan avslutte 22 års straff, Vellykket passert, Tusen takk, Ronaldo. Hvorfor er dette?

Rapporten sa det Det er ikke en ulykke som engelske spillere kan vinne i straffesparkkonkurransen. De er i daglig trening, Dybdeanalyse og praksis av straffespark. Og objektet de analyserte var Ronaldo. England-teamet analyserte og studerte Ronaldo's handling i straffespark. Og øve med Ronaldo som et læringsobjekt.

Englands tekniske direktør Ashworth sa: "Fra resultatene av forskningen, England spillere etter at dommeren fløyter, Skyndter raskt til straffestedet. Etter at dommeren blåste fløyte, Jo lenger du tøver, jo flere ideer har du når du sparker ballen. Du vil finne at Drakter England spiller veldig fort når du sparker en straff. Og når du ser på andre landslag, De bruker mer tid. Det er mange typiske eksempler i England, "


© 2003-2020 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES