Le blog de Seyingkeloo sur Amicalien

Présentement sur Amicalien
Les membres en ligne : 4
Les nouveaux membres : 4
Anniversaires aujourd'hui : 6

Connexion des membres


  Se souvenir de moi


Dette er faktisk en ny trend i fotball


Le 19 juillet 2018 à 03:47


faktisk

Spania påpekte i den siste rapporten, Den konservative fotballen til det Billige Fotballdrakter franske landslaget, Det ser ut til å være en ny trend i fotballverdenen. Belgia og Kroatia fotball er mer fokusert, Men de passerte mesterskapet, Hvis kongen er beseiret, da Det franske laget vil lede utviklingen i fremtiden.

Fra passerer til muskel, fra Harvey, kryss til Bogba og Kanter, Fra å kontrollere ballen til kontrollrommet, Mesteren av denne verdensmesterskapet er helt forskjellig fra de to tidligere verdensmesterskapene. Deschamps 'franske lags gjennomsnittlige ballkontrollrate i denne VM er bare 48%. Langt mindre enn Spania i 2010 og Tyskland i 2014.

Mediene mener det Det franske laget har gener av italiensk fotball. Deschamps spilte for Juventus det året. I tillegg ble det Drakter Frankrike laget også berørt av Atletico Madrid. Lucas sa: "Stilen til det franske laget er svært lik Atletico Madrid. Laget er veldig solid, Vår egenskap er å krympe forsvaret, Mulighet til å kjempe tilbake. Det er gode spillere på forsiden. De er veldig raske, Det er enkelt å få disse spillerne til å spille spillet. "


© 2003-2019 Amicalien.com, Tous droits réservés.
CONTACT | CONDITIONS D'UTILISATION | PUBLICITE | PARTENAIRES